O nas

Postaja Mir

“Bodi sprememba, ki jo želiš videti je bil naš moto, zato smo začeli lebdeti..”

Postaja Mir je mali butični privatni center lebdenja in globoke relaksacije sredi Novega mesta namenjam parom ali individualnim obiskovalcem, ki iščejo globoki mir. Na Kapitejski 18 smo znotra hiše zdravja in dobrega počutja smo ujeli in oživeli delček Mrtvega morja samo za vas. Skupaj z domačimi in tujimi partnerji in strokovnjaki smo postavili unikaten odprt bazen, ki ne daje vtisa klavstrofobije, kot nekateri drugi lebdilni centri.

Umirjanje je proces, tako imamo v ponudbi tudi različne dihalne vaje in tehnike in različne gibalne metode, ki vam pomagajo hitro osvojiti lebdenje, da boste vas čas pri ans maksimalno kvalitetno izkoristili. Za celovito ponudbo, smo se povezali s kolegi in kolegicami iz Hiše Siansa, kjer delujemo. Skupaj ponujamo masaže, joge, reiki terapije , kraniosakralno terapijo, reflekso terapijo in še veliko več.

Razvijamo program gibanja v naravi, dihalnih vaj, ter uživanja v mrzli vodi, kjer so naši vzorniki Wim Hof, Ido Portal, itd., kjer črpamo znanje in vas vabimo, da se nam pridružite.

Vabljeni!

Kontaktirajte nas