KAJ JE LEBDENJE

Lebdenje je proces sproščanja in prepuščanja, je naložba vase in v svojo sproščenost. Prepuščanje v smislu prepustitve zdravju da vas samo najde, za razliko od druge alternative, da neprestano iščemo odgovore.

Voda v katero se uležete vam omogoči da plujete, zaradi svoje gostote vas drži na gladini. Zakaj je to dobro ?… Da izgubimo občutek gravitacije… In kaj se zgodi s telesom?… vsi sklepi se sprostijo in razširijo, medsebojni prostori se povečajo. Pospeši se pretok telesnih tekočin, kateri sega v vedno globje kotičke vašega telesa.

Lebdenje traja eno uro torej mi vas prepustimo vodi in samoti. Gre za vaš umik vase mi smo za vas pripravili maksimalne pogoje za sprostitev in umiritev. Opcijsko lahko lebdite z lučmi optimalno pa je, da se oči umirijo in zazrejo v temo. Ponujamo tudi možnost glasbe (izberamo sproščujoče oblike).

Odmik in Umiritev

Lebdenje ali angleško »floating« postaja izredno razširjeno po celem svetu in predstavlja odmik in umiritev od vseh senzoričnih motenj, ki so čedalje bolj prisotne v vsakodnevnem življenju posameznika v razvitem svetu. Še posebej se lebdenje priporoča poslovnežem, študentom, športnikom (vrhunskim in rekreativcem) kot preventiva za uravnoteženost, sprostitev in hitro regeneracijo po naporih. Lebdenje je zelo osebna izkušnja.


Zdravljenje ki se zgodi je proces znotraj nas

Lebdenje je po naših izkušnjah in izkušnjah številnih uporabnikov po svetu, najmočnejša metoda za blaženje posledic stresa, izgorelosti, anksioznosti, depresije in detoksifikacijo telesa. Izvaja se priporočljivo v popolni temi in tišini (do te stopne pridemo po treh seansah). Vedno več vrhunskih športnikov po svetu jo uporabljajo za regeneracije in relaksacijo mišic, ter mentalno vadbo oz. vizualizacijo svojih ciljev. Ugodno vpliva na kronične bolečine in ublaži napetosti v mišicah (ljudje težko najdemo izhod iz neprestanega nelagodja znotraj telesa). Izboljša spanec in zmanjšuje delovanje stresnega hormona, stimulira tvorjenje endorfina – hormona sreče v možganih.

Kot pri vsakem zdravljenju, z redno uporabo povečujemo njegove učinke. Lebdenje ponuja kumulativno korist, saj se učinki nadgrajujejo z vsakim nadaljnjim lebdenjem. Lahko bi rekli da, “več kot lebdite, lepše vam je”. Iz tega razloga smo za vas pripravili ponudbo 2+1 gratis, ki veljavna ob prvem obisku.

Čeprav lebdenje kot terapija ne predstavlja napora, sta um in telo izpostavljena procesom usklajevanja, ki zahtevajo precej energije. Zaradi teh razlogov, spodbujamo goste, da se večkrat vrnejo v naš center, da ohranjajo nivo počutja in stanja telesa ter duha.